Contact

Bereikbaarheid kantoor

U kunt ons bewindvoerderskantoor telefonisch, schriftelijk, per telefax of e-mail bereiken. De gegevens hiervoor vindt u onderaan deze pagina. Het is belangrijk voor u om te weten dat ons kantoor een zeer strikt deurbeleid hanteert. Zonder afspraak vooraf met de bewindvoerder of diens assistent kunnen wij u binnen ons kantoor niet ontvangen. Eventuele documenten kunnen in de daarvoor bestemde brievenbus bij ons kantoor worden gedeponeerd.  Deze heeft een slot en niemand anders kan bij de inhoud komen.  Bewijsstukken kunnen niet altijd als bijlage per e-mail aan ons gestuurd worden, doordat e-mails met bijlagen door onze virusscanner soms worden geblokkeerd. Dergelijke documenten kunnen dus uitsluitend per post aan ons ingezonden of in de brievenbus gedeponeerd worden.

Het kantoor is op alle werkdagen tijdens het telefonisch spreekuur bereikbaar van 09.00 tot 10.00 uur.  U wordt in alle gevallen te woord gestaan door een assistent van de bewindvoerder.  Aan hem/haar moet u het probleem of de vraag voorleggen. Het telefonisch spreekuur is uitsluitend bedoeld voor echt spoedeisende vragen. In andere gevallen moet  u uw vraag via mail of brief stellen. Het feit dat u niet spreekt met de bewindvoerder betekent niet dat deze niet op de hoogte is en wordt gehouden van zaken die voor u van belang zijn tijdens de sanering, de assistent-bewindvoerders overleggen frequent met de bewindvoerder.

De klachtenprocedure van het kantoor vindt u hier. U kunt in geval van een klacht ook de klachtenadviescommissie van Bureau Wsnp benaderen. De werkwijze van de klachtenadviescommissie vindt u hier.

 

Niet alle velden zijn juist ingevuld.
Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.
Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang